Mājas > Citās valodās > Saturs

PTFE: llä uz hyvät sähköeristysominaisuudet

Oct 10, 2018

Teflons ir mazāks kimmoisa un puristettavissa kummām, un septiņas pīķu virtaamaan tas jopa räjähtämään suureill kuormituksilla. Kannas lielākajā 3 MPa garumā, saglabājot daudzveidīgas atmosfēras un pieļaujot 20 MPa garumu, var redzēt arī to. Siksi politetrafluorieteīni-PTFEa izraisa varbūtību, ka tradicionālajiem materiāliem, kuru dziļums un garums nav lielāks par 3,5 MPa. Staattisen tiivisteen rakenteellinen muoto esitetty kuviossa 6.

Polytetrafluorieteenillä on hyvät sähköeristysominaisuudet. Koska sen PTFE ne adsorboi absorbējošu veģeediju (veden imeytymistä veden tunkeutumista), pintaresistivisyys par Edelleen korkea jopa 100%: n suhteellisessa kosteudessa. . Pilnveidojot un uzlabojot PTFE PTFE īpašības, mēs piedāvājam dažādus risinājumus.

PTFE PTFE: n kemialliset ominaisuudet ovat erittäin vakaa, mikä on parempi kuin mikä tahansa muud joustava muovimateriali. Se ei reagoi kaķķien tunettujen happojen un emāssten kanssa, mukaan lukien trīs vahvaa happoa un fluorivetyhappoa. Polytetrafluorieteeni PTFE neietekmē šķidrumu sajaukumu, kas rodas sārmzemē. Polytetrafluorieteeni PTFE uz palamatonta un myrkytöntä, ja se voi päästää myrkyllisiä kaasuja vain, kun lämmityslämpötila on umbes 400 ° C. Koska polytetrafluorieteeni-PTFE: nē īpaša būtība ir aktīvsija, se voidaan sitoa vain erityisillä menetelmillä. Kiinnitä huomiota liiman enimmäiseen käyttölämpötilaan kiinnittymisen aikana.